Casa Melina

Typisch landhuis in de buurt van het strand

 

Melina is de moeder van Antonio, en naar haar is dit huis, dat zich op de Tenuta Pulieri bevindt, genoemd. In de zomer woont de familie Pulieri zelf in hun huis, maar buiten die tijd kan iedereen hier van het apulische landleven genieten – en dat op een steenworp afstand van de Ionische zee verwijdert.

Het huis heeft 2 twee persoons slaapkamers en een kinderslaapkamer met een stapelbed. Tevens een woonkamer met open haard, een badkamer en een volledig ingerichte woonkeuken, eveneens met openhaard en bakoven.

Een twede volledig ingerichte badkamer, eveneens met wasmachine, is van buitenaf toegankelijk. Een praktische oplossing als U van het strand komt en al het zand wil afspoelen (of de andere badkamer reeds bezet is).

Een bakoven op hout alsmede een barbecue staan in de tuin ter beschikking. Antonio laat u graag zien, hoe de bakoven het beste funktioneert.

Het huis is ruim en werd onlangs gerenoveerd. Rondom het huis is er veel plaats om te spelen, te zonnebaden, te luieren...

En naar het strand zijn het slechts een paar minuten lopen..

In alle slaapkamers is er airco, niet alleen te gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen. Waarbij de open haarden in de woonkamer en keuken hier ook kunnen worden ingezet.

Probeert u in ieder geval eens de zelfgemaakte, verse Orecchiette van Nonna Melina en natuurlijk de zelfgemaakte Primitivo (lokale wijn) van de huisheer.

Casa Melina betekent het landleven puur direct naast de zee – met de charme van Puglia en alle comfort. Hier stoort niets uw rust en ontspanning.

Het grote stuk grond dat erbij hoort is een ideale en veilige speelplaats voor uw kinderen.

Casa Gigi en Casa Melina liggen ong. 75 m van elkaar vandaan en op het zelfde stuk grond van de Tenuta Pulieri. Dat biedt een uitgelezen mogelijkheid aan 2 of 3 families, die gemeenschappelijk hun vakantie willen doorbrengen.

Inrichting

 • Alleenstaand landhuis
 • 2 tweepersoonsslaapkamers
 • 1 kinderkamer met stapelbed
 • 1 badkamer (douche, bidet, wc)
 • 1 badkamer (douche, bidet, wc)
 • Woonkamer met open haard
 • Woonkeuken met open haard
 • Afwasmachine, wasmachine, bakoven
 • Airconditioning
 • gratis WiFi
 • Terrassen, tuin, parkeerplaats, barbecue, bakoven, tafeltennis, trampoline, fietsen, sat-tv

Prijzen

De aangegeven prijzen gelden per nacht tot en met 4 personen. Voor elke extra persoon  vanaf 3 jaar wordt een toeslag/nacht van 12€ berekend, voor elk kind onder de 3 jaar 6€.

Voor het schoonmaken en wassen  wordt een algemeen bedrag van 100€ berekend.  In deze prijzen is alles inbegrepen: stroom, gas, water, verwarming/aico, beddegoed, handdoeken, strandlakens, fietsen, tafeltennis,..

Huisdieren kunnen tegen een verhoging van de schoonmaakprijs worden toegelaten.