Casetta I Cipressi

Stijlvol onafhangkelijk 1 kamerappartement 

Casetta I Cipressi is een stijlvol 1 kamer appartement dat zich in de villa La Pineta bevindt. Het op gelijkvloers liggende appartement heeft een eigen ingang aan de oostkant van het huis en een overdekt terras. De moderne keuken (met afwasmachine) is in de woon/slaapruimte geintegreerd. De badkamer bestaat uit douche, wasbak, bidet en toilet. Bovendien beschikt I Cipressi ook over een buitendouche. Evenals het ernaast gelegen La Pineta beschikt I Cipressi over een vloerverwarming en airco in alle kamers. I Cipressi is bijzonder stijlvol ingericht. De gasten van I Cipressi staat natuurlijk ook een wasmachine ter beschikking.

I Cipressi beschikt over een alarminstallatie,die direkt in verbinding staat met een veiligheidsfirma. De woning is ideaal voor paren die op zoek zijn naar rust of een familie met een klein kind, dat nog in de kamer van de ouders slaapt. Een babybedje kan gratis ter beschikking worden gesteld.

Het huis wordt na een grondige renovering sinds april 2008 verhuurd. Mocht U met een grotere groep of met meerdere families onderweg zijn, dan bestaat de mogelijkheid om uit La Pineta en I Cipressi door middel van een verbindingsdeur een ruim huis met 4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 buitendouches, 2 keukens, 2 terrassen, een dakterras en een grote tuin te creëeren.

I Cipressi bestaat uit één grote centrale ruimte met een compleet uitgeruste kookhoek en een comfortable badkamer. De inrichting wordt gedomineerd door pasteltinten. In de woonruimte bevindt zich een comfortabele bedbank, een grote wandkast en een eethoek, alsmede de kookhoek.

Inrichting

  • 1 kamer apartment
  • Grote woon/slaapkamer
  • Keukenhoek met afwasmachine, oven en eethoek
  • Airco en cv
  • Comfortabele badkamer
  • Buitendouche met warm water
  • Gemeubileerd terras
  • Parkeerplaats, tuin, tafeltennis, fietsen 

Prijzen

Die Einliegerwohnung "I Cipressi" wird ausschließlich zusammen mit der benachbarten Villa I Tamarigi als "Tenuta Serafini" vermietet. Die gesamte Anlage bietet dann mit vier Schlafzimmern und drei Bädern leicht Platz für acht Erwachsene.

Die Preise für die Tenuta "Serafini" finden Sie auf der Extra-Seite "GRUPPEN".

De aangegeven prijzen gelden per nacht tot en met 2 personen. Voor elke extra persoon vanaf 3 jaar wordt een toeslag/nacht van 10€ berekend, voor elk kind onder de 3 jaar 5€.

Voor het schoonmaken en wassen  wordt een algemeen bedrag van 60€ berekend. 

In deze prijzen is inbegrepen: stroom, gas, water, verwarming/aico, beddegoed, handdoeken, strandlakens, fietsen, tafeltennis...

Kleinere huisdieren kunnen tegen een kleine verhoging van de schoonmaakprijs helaas alleen in het lage seizoen worden toegelaten. 

 

 

Casetta I Cipressi - Ferienwohnungen bei HomeAway FeWo-direkt