Villa La Barca

Fantastische villa met uitzicht op zee 

Direkt aan een van de mooiste stranden in de golf van Tarento bieden wij u deze buitengewone villa voor 7-8 volwassen personen. La Barca betekent “Schip” en als u op het dakterras zit en uw blik laat zweven over de Ionische zee, dan weet u waarom dit huis zo heet: hier boven heeft u werkelijk de indruk dat U op een boeg van een schip zit. 

Maar niet alleen van het dakterras heeft u een fantistisch uitzicht op de zee. De grote ramen van de woonkamer bieden elk jaargetijde een adembenemend uitzicht en vanaf het terras voor de woonkamer ziet u ’s nachts de verlichte vissersschepen voorbijvaren.

De villa beschikt over verschillende overdekte terassen en is omgeven door een 1000m2 grote  mediterrane tuin, die vol staat met exotische planten. Achter het huis, tussen de pijnbomen, vindt u altijd wel een plekje voor een rustige siesta.

Het bijzondere van deze villa is niet alleen de speciale locatie, maar ook de met veel liefde en aandacht uitgevoerde inrichting; de villa La Barca werd onlangs helemaal gerenoveerd.

Onze Barca biedt U 3slaapkamers, ieder voorzien van een eigen badkamer. De slaapkamers zijn even smaakvol ingericht en uitgevoerd als de woonkamer, de keuken en de terassen. Tijdens de zomer zult de airco net zo kunnen waarderen als de  open haard en gas-c.v. in het koudere jaargetij. De moderne, buitengewoon goed uitgeruste keuken – inclusief oven en afwasmachine - maakt deel uit van de grote woon/eetkamer en is eigenlijk het middelpunt van het huis.

De korte weg naar het fantastische strand loopt direkt van het huis door de duinen naar de zee. U kunt makkelijk zelf al het strandmateriaal meenemen. De afstand tussen huis en strand is ook voor kinderen en ouderen geen probleem.

In de grote buitendouche kunt U, voordat U het huis weer betreedt, al het zand en zout afspoelen.

Alle gasten hebben de beschikking over een barbecue, fietsen , tafeltennistafel, een reuze trampoline en een beachvolleyveld – evenals een veilige kostenloze parkeerplaats voor hun auto’s.

Graag zouden we U meer over onze “Barca”vertellen, maar U het beste zelf kijken om deze heerlijke plek voor U te ontdekken. De Villa ‘La Barca”maakt samen  met 'Tenuta Tufo nel Blu' deel uit van  'Oasi di Monaco Mirante'. De hele Oasi biedt op 4500 m2 3 comfortabele wooneenheden, die ook al naar behoefte onderling kunnen worden gecombineerd. De beide Villa’s 'La Barca' en 'I Tamarigi' alsmede in het tuinhuis Il Portico kunnen groepen van 16 en meer personen beherbergen. 

 

CIS: TA07301491000013338

Inrichting

Alleenstaande villa

  • 3 slaapkamers (2,2,4)
  • 3 badkamers (douche, bidet, wc)
  • Buitendouche met warm water
  • Grote woonkamer met zicht op zee
  • Ruime amerikaanse keuken
  • Terras met uitzicht op zee, zitgroep in het overdekte gedeelte, eethoek,
  • Mediterrane tuin, dakterras
  • Parkeerplaats, BBQ, tafeltennis, reuze trampoline, fietsen, WiFi, sat t.v., open haard cv, volledig uitgeruste keuken met oven en afwasmachine, tuinmeubelen, wasmachine, beachvolleyveld, glijbaan en schommel,...

Prijzen

 

De aangegeven prijzen gelden per nacht tot en met 4 personen. Voor elke extra persoon  vanaf 3 jaar wordt een toeslag/nacht van 12€ berekend, voor elk kind onder de 3 jaar 6€.

Voor het schoonmaken en wassen  wordt een algemeen bedrag van 150€ berekend.  In deze prijzen is alles begrepen.

Stroom, gas, water, verwarming/airco, WiFi, beddegoed, handdoeken, strandlakens, fietsen, tafeltennis,..

Huisdieren kunnen tegen een verhoging van de schoonmaakprijs worden toegelaten.